This traditional low rise apartment in Kowloon Tong has been completely transformed to reflect the more modern lifestyle of its dynamic young owners. Innovative interior space has been maximised and reclaimed through the use of a layout that features an open kitchen, living room, study area and semi-open bathroom in the master en suite - all sharing the same circulation space. A feature rick wall in the study area leads to a modern and comfortable master bedroom with a special light feature on the en-suite wall. The semi-open bathroom utilises natural color tone design elements to set off the concrete wall feature, giving the master bedroom a modern and stylish, yet comfortable feel. This warm and harmonious space can truly be called a home. Every inch of space has been utilised and the new layout also welcomes more natural light into the living area.

Apartment at Kowloon Tong

More Insights…

Ambient Lighting

More Insights…

A special feature in the master bathroom is a Japanese style sit-down tub, off the shower area. It offers the luxury of a spa bath without using too much water but they are also very compact and easy to fit in.