Having worked with the family before, we knew exactly what they wanted. They like light colors, modern and clean lines. They also wanted well-structured storage to avoid clutter. The major change was the layout – instead of a typical Hong Kong flat layout, we changed it to make a dynamic open space. The previous home was an open-concept studio flat. To keep the same concept, we created an open living/ dining / kitchen space with the island at the center connecting the space. It is an island where the whole family can eat, cook and chat together – a large integrated space that the family members can see each other and what is happening even when cooking.

The-Standard_CRC-03_1-Nov-2018
Scandinavian Apartment | The Standard | Nov 2018

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *