The Goelia Headquarter is an empowering work oasis, reflecting its corporate philosophy to bring vitality and comfort to its staff.  The design embodies Goelia’s brand essence - the perfect combination of nature and environment. To reflect the group’s belief that people are its core asset, a multi-function recreation zone with an airy ambience is created. A splash of color on office ceiling helps spicing up the mood. Patterned after nature, stones, wood and greeneries are used throughout the office; glass windows are widely applied to take advantage of the sunlight. The cheerful environment maximizes staff communication at work and leisure.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *