For a hill-side apartment with a good view in Happy Valley, an important consideration for the living area was a natural and modern concept. The use of a patterned slate with a modern kitchen and large wine collection, helped create the perfect place to relax and recharge got another busy day. The owner of the 30 year old space has been living their for some 20 years and yearned for a new lease of life, in both design and function. Natural skate mosaic features were added in that bathroom to create an almost seamless transition to the open mountain view outside. And the lush yet stylish furnishings serve as a complement to the owners’ eclectic and interesting collections.

Apartment at Happy Valley

More Insights…

Open Kitchen Design

More Insights…

A special feature in the master bathroom is a Japanese style sit-down tub, off the shower area. It offers the luxury of a spa bath without using too much water but they are also very compact and easy to fit in.